Skal du bygge nytt eller renovere?

Det finnes uendelig med design, muligheter og løsninger for å skape nettopp dine drømmerom og din drømmebolig. Eksemplene er mange.

Det er gjerne på badet vi starter dagen og den starten vil vi skal være god. Er det for varmt eller for kaldt? For lyst eller for mørkt? Det er enkelt å installere komponenter for temperatur og belysning som gir spafølelse og reduserer strømforbruket. 

Stuen er blitt et rom både for kos og aktiviteter. Her er det viktig med både sterke og svake lyskilder. Valgene er mange; downlight, spotlight, skinner, lamper, lampetter og dimmere. Har du nok stikkontakter til alle elektriske duppedingser?

Hvor bra kjøkkenet ditt blir er avhengig av rommets elektriske kapasitet. Har du nok kapasitet til alle strømkrevende apparater? Skal du ha lys i innredningen? Hvordan skal belysningen være? Skal du ha varmekabler?

Hadde det vært greit med styring av lys og varme i boligen fra ett eller flere sentrale punkt? Ett system der det kan legges til sensorer, detektorer, elektriske låser og så videre etter hvert. 

Som du ser er det uendelig med muligheter. Ta kontakt med oss i en tidlig fase av prosjektet så hjelper vi med å finne de beste løsningene tilpasset deres ønsker og behov.

                         Inspirasjon

Med god varmestyring sparer du penger uten å senke komforten.

Fjernstyr hjemmet med smarthus.

Riktig belysning i alle rom

Få uforpliktende pristilbud:

Ring oss på 78 42 98 88 eller send inn skjemaet under så vil du få rådgivning og uforpliktende tilbud på ditt prosjekt.
  • Send forespørsel